COMPANIA

Suntem hotărâți să satisfacem așteptările clienților noștri prin livrarea expeditiilor în timp util și în siguranță.

Business Courier este prima  companie de pe piata romaneasca de curierat rapid  axata pe livrarea expedierilor utilizand concepte clare de Business. Avand o flota formata din automobile din gama business si  curierii echipati standard la costum ne pozitioneaza in topul companiilor de curierat pe acest segment.

Pornim  cu o viziune inovativa  de a oferi servicii logistice și de curierat rapid companiilor care isi doresc ca interactiunea cu partenerii lor sa fie la un nivel superior de business.
Noi credem că în lumea afacerilor de astăzi fiecare secundă contează și costă bani. Înțelegând acest lucru, ne-am străduit să ridicam standardele de servicii furnizate si monitorizam permanent activitatea utilizand cele mai bune criterii de performanță!

Echipa

Abilitatea de a oferi rezultate excelente pentru clienții noștri începe cu echipa noastră de experți. La fel de unic precum suntem individual, împărtășim o pasiune reciprocă pentru curierat și facem o muncă excelentă pentru clienții și partenerii noștri.

Ce ne Rezerva Viitorul

Business Courier are resursele, expertiza și structura corporativă pentru a deveni partenerul dumneavoatra logistic . Spre deosebire de multe companii logistice mari, oferim o notă personală. Echipa noastră de management dedicată înțelege nevoile și provocările clienților dumneavoastra și importanța mediului de afaceri în ceea ce privește serviciul clienți și satisfacția clienților. Managerii noștri, echipele locale și curierii construiesc relații cu dumneavoastra și clienții dumneavoastra pentru a vă asigura că serviciul nostru vă satisface nevoile și așteptările

Cariere

Pentru noi este important sa simti ca faci parte din familia noastra inca de la prima interactiune, sa simti ca suntem o companie puternica, solida, primitoare si deschisa spre nou.