Apasati click pe o întrebare pentru a dezvălui răspunsul sau contactați-ne pentru detalii suplimentare!

Ce solutii oferim clientilor nostrii?

Business Courier ofera solutii de curierat rapid cu un timp la preluare-depozitare-livrare a expeditiilor in 24-48 de ore.

Cum putem concura pe o piata foarte bine impartita?

Business Courier este o companie cu directie clara, axata pe livrarea expeditiilor utilizand concepte de business cu o flota formata de automobile premium si curieri cu experienta.

Caror clienti ne adresam?

Ne oferim serviciile tuturor clientilor care isi doresc un partener de incredere si celor pentru care conceptul de business reprezinta cartea lor de vizita.

Marfuri si produse eligibile pentru transport?

Prin categoria produselor expediate, Business Courier va activa pe piata de curierat livrand doar colete de dimensiuni mici si medii, colete care prin natura, greutatea si ambalajul lor nu pun in pericol integritatea altor colete transportate.

Modalitati de urmarire a expeditiei?

Prin modulul Track Awb clientii isi pot urmari cu usurinta expeditiile, totodata primind informari pe mail cu orice modificare a statusului expeditiei.

Cand si cum primesc coletul?

Expeditiile sunt livrate in 24 de ore din momentul preluarii, clientul urmand a fi notificat prin sms cu ora aproximativa (+/- 1 ora) a sosirii curierului. Sms-ul va contine inclusiv numarul de telefon al curierului pentru stabilirea eventualelor detalii sau modificari.

Programul de lucru.

Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 08.00-20.00 iar Sambata intre 08.00-14.00 exceptand sarbatorile legale.

Cum fac parte din echipa?

Daca doresti sa faci parte din echipa noastra acceseaza Echipa noastra